Me hidhërim të thellë njoftojmë ndarjen nga jeta të Ing. Spiro Konduri

Spiro Konduri

Me hidhërim të thellë njoftojmë ndarjen nga jeta të Ing. Spiro Konduri.

Një nga mjeshtrat e rrallë të tingullit dhe harmonisë muzikore , mjeshtër i zërit në film me kontribute të çmuara në zhvillimin dhe modernizimin e kollonave zanore në kinematografinë shqiptare.

Ing. Konduri, pas daljes në pension nuk reshti së kontribuari në kalimin e dijeve tek brezat e rinj të kineastëve shqiptarë.

Ngushëllime të sinqerta familjes dhe kolegëve.

I lehtë i qoftë dheu i vendit të tij!